Waterfront Playamar Apartments

Batı Endülüs, Torremolinos
Waterfront Playamar Apartments Genel
Waterfront Playamar Apartments Genel
Waterfront Playamar Apartments Öne Çıkan Resim
Waterfront Playamar Apartments Dış Mekan
Waterfront Playamar Apartments Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Waterfront Playamar Apartments
Avenida Playamar, 17 Batı Endülüs, Torremolinos

Waterfront Playamar Apartments misafirlere Torremolinos bölgesinde, plajda, Los Alamos Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Pablo Ruiz Picasso Kültür Merkezi ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel La Carihuela ile 2,8 mi (4,5 km) ve Malaga Limanı ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede.

Waterfront Playamar Apartments misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, barbekü ızgaraları ve otelde cankurtaranlık hizmeti vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve asansör vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (5 A)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (5 C)
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası (7 D)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (13 C)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (3 A)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x