Waterfalls Hotel

Lusaka
Waterfalls Hotel Genel
Waterfalls Hotel Öne Çıkan Resim
Waterfalls Hotel Dış Mekan
Waterfalls Hotel Dış Mekan
Waterfalls Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Waterfalls Hotel
Lot No 947m/67/N, Off Great East Road Waterfalls , Lusaka

Waterfalls Hotel misafirlere Lusaka merkezinde, Pakati Sunday Market ile 10,6 mi (17,1 km) mesafede ve Zambiya Ulusal Meclisi ile 10,8 mi (17,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel 37d Sanat Galerisi ile 11,6 mi (18,7 km) ve Lechwe Vakfı Sanat Galerisi ile 12,4 mi (19,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, Sigara İçilmez
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x