Water Hotel Pingyao

Guanzhong Ovası, Jinzhong
Water Hotel Pingyao Genel
Water Hotel Pingyao Genel
Water Hotel Pingyao Öne Çıkan Resim
Water Hotel Pingyao Dış Mekan
Water Hotel Pingyao Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Water Hotel Pingyao
No. 188 South Street, Pingyao Guanzhong Ovası, Jinzhong

Water Hotel Pingyao size Jinzhong merkezinde, Pingyao Konfüçyus Tapınağı ile 5 dakika yürüyüş ve Former Residence of Lei Lutai ile 6 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Xietongqing Ancient Bank ile 0,3 mi (0,5 km) ve Nine Dragon Screen ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Free Train Station Pick Up)
Deluxe
Deluxe Süit (Free Train Station Pick Up)
Premier
Premier Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Free Train Station Pick Up)
Room
Basic Oda, Japon Şiltesi (Free Train Station Pick Up)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Free Train Station Pick Up)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x