Warji House 1

Lesser Sunda Islands, Ubud
Warji House 1 Öne Çıkan Resim
Warji House 1 Dış Mekan
Warji House 1 Dış Mekan
Warji House 1 Dış Mekan
Warji House 1 Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Warji House 1
Jalan Monkey Forest, Gang Beji Lesser Sunda Islands, Ubud

Ubud (Ubud Kent Merkezi) bölgesindeki Warji House 1 konaklamanızda Ubud Geleneksel Sanat Çarşısı ve Ubud Kraliyet Sarayı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Campuhan Tepesi Yürüyüş Yolu ile 1,2 km (0,8 mil) ve Ubud Maymun Ormanı ile 2,2 km (1,4 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x