Wärdshuset C. Dickens

Orta İsveç, Fagersta
Wärdshuset C. Dickens Genel
Wärdshuset C. Dickens Genel
Wärdshuset C. Dickens Genel
Wärdshuset C. Dickens Öne Çıkan Resim
Wärdshuset C. Dickens Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Wärdshuset C. Dickens
Norbergsvagen 11 Orta İsveç, Fagersta

Fagersta bölgesindeki Wärdshuset C. Dickens konaklamanızda, Fagerstahallen ve Västanfors-Fagersta Çiftliği Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Fagersta Golf Club ile 4,3 mi (6,9 km) ve Norbergs Slalomklubb Kayak Merkezi ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.00, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x