Wanora Resort

Güney Tayland, Maret
Wanora Resort Öne Çıkan Resim
Wanora Resort Dış Mekan
Wanora Resort Oda Düzeni
Wanora Resort Oda Düzeni
Wanora Resort Oda Düzeni
Image More +80 fotoğraf
Wanora Resort
16/66-70 Moo.6, Maret,Lamai A. Koh Samui Güney Tayland, Maret

Koh Samui bölgesindeki Wanora Resort konaklamanızda, Chaweng Plajı ve Lamai Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu villa Bo Phut Plajı ile 9,4 mi (15,1 km) ve Nathon İskelesi ile 13,5 mi (21,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Villa with Garden View
Honeymoon
Honeymoon Suite with Garden View
Room
Honeymoon Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x