Wanlapa Farmstay

Orta Tayland, Lop Buri
Wanlapa Farmstay Genel
Wanlapa Farmstay Genel
Wanlapa Farmstay Genel
Wanlapa Farmstay Genel
Wanlapa Farmstay Genel
Image More +41 fotoğraf
Wanlapa Farmstay
69/9 Moo 9, Khao Phra Ngam Mueang Orta Tayland, Lop Buri

Wanlapa Farmstay misafirlere Lop Buri bölgesinde, nehir üzerinde, Wat Khao Wong Kot ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede ve Ban Wichayen ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pa Sak Jolasid Dam ile 8,3 mi (13,4 km) ve Wat Sao Thong Thong ile 8,4 mi (13,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x