Wangshan Travelling With Hotel

Lijiang
Wangshan Travelling With Hotel Genel
Wangshan Travelling With Hotel Genel
Wangshan Travelling With Hotel Genel
Wangshan Travelling With Hotel Öne Çıkan Resim
Wangshan Travelling With Hotel Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Wangshan Travelling With Hotel
No.2 Wenming Village Qiangwei Avenue Gucheng District , Lijiang

Wangshan Travelling With Hotel misafirlere Lijiang (Gucheng Bölgesi) bölgesinde, The Snow Capped Mountains Rose Manor ve Ancient Tea Horse Road Museum ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Puji Monastery ile 4 mi (6,4 km) ve Siyah Ejderha Havuzu Göl Parkı ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Süit
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x