Wanderlust Motels Chamonix

Northern Alps, Chamonix-Mont-Blanc
Wanderlust Motels Chamonix Genel
Wanderlust Motels Chamonix Genel
Wanderlust Motels Chamonix Dış Mekan
Wanderlust Motels Chamonix Dış Mekan
Wanderlust Motels Chamonix Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Wanderlust Motels Chamonix
59 Route de Vers le Nant Les Bossons Northern Alps, Chamonix-Mont-Blanc

Wanderlust Motels Chamonix misafirlere Chamonix-Mont-Blanc (Les Bossons) bölgesinde, Les Houches Kayak Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Aiguille du Midi Teleferiği ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Chamonix - Planpraz Kayak Teleferiği ile 4,8 km (3 mi) ve Sea of Ice ile 8,2 km (5,1 mi) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Dinner ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 89 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz, spa küveti ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Classic
Classic Oda, Dağ Manzaralı
Family
Family Oda
Family
Family Oda, Dağ Manzaralı
Chambre
Chambre Classique
Chambre
Chambre Familiale Vue Montagne

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x