Wanda Vista Qingdao Movie Metropolis

Qingdao
Wanda Vista Qingdao Movie Metropolis Genel
Wanda Vista Qingdao Movie Metropolis Genel
Wanda Vista Qingdao Movie Metropolis Öne Çıkan Resim
Wanda Vista Qingdao Movie Metropolis Dış Mekan
Wanda Vista Qingdao Movie Metropolis Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
Wanda Vista Qingdao Movie Metropolis
No.888 Xinghaiwan Road, Huangdao Distric , Qingdao

Wanda Vista Qingdao Movie Metropolis misafirlere Qingdao (Huangdao) bölgesinde, Shandong Zhushan National Forest Park ve Orient Golf Kulübü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Tangdao Bay ile 6,4 mi (10,3 km) ve Linyi Normal Üniversitesi ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Wanda Vista Qingdao Movie Metropolis içindeki 5 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

175 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık sağlık kulübü ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gözetimli çocuk bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Oda, Deniz Manzaralı
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Executive
Executive İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Süit, Deniz Manzaralı
Süit
Süit
Room
Executive Oda, Deniz Manzaralı
Room
Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Deluxe Sea View Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x