Wanda Reign Resort & Villa Haitang Bay

Haitangwan Kenti
Wanda Reign Resort & Villa Haitang Bay Genel
Wanda Reign Resort & Villa Haitang Bay Öne Çıkan Resim
Wanda Reign Resort & Villa Haitang Bay Dış Mekan
Wanda Reign Resort & Villa Haitang Bay Dış Mekan
Wanda Reign Resort & Villa Haitang Bay Dış Mekan
Image More +116 fotoğraf
Wanda Reign Resort & Villa Haitang Bay
No.20 Haitang North Road Haitang District , Haitangwan Kenti

Wanda Reign Resort & Villa Haitang Bay misafirlere Sanya (Haitang Bölgesi) bölgesinde, Haitang Körfezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Wuzihzhou Adası Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel China Duty Free Sanya Duty Free Shop ile 3,7 mi (5,9 km) ve Shenlonggu Hot Spring Park ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 92 ayrı ayrı dekore edilmiş odada ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 60-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, 24 saat açık spor salonu ve karaoke mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Villa
Villa
Villa
Villa
Villa
Villa
Villa
Villa
Family
Family Villa
Room
Deluxe Oda
Room
Villa
Room
Villa
Room
Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x