Wanda Realm Langfang

Langfang
Wanda Realm Langfang Genel
Wanda Realm Langfang Genel
Wanda Realm Langfang Genel
Wanda Realm Langfang Genel
Wanda Realm Langfang Genel
Image More +35 fotoğraf
Wanda Realm Langfang
Building A, Wanda Plaza 16 Jinguang Road, Guangyang District , Langfang

Wanda Realm Langfang misafirlere Langfang (Guangyang Bölgesi) bölgesinde, Landfang Kültür ve Sanat Parkı ve Langfang Stadium ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Langfang Uluslararası Konferans ve Sergi Merkezi ile 5,6 mi (9 km) ve Jīmíngyì Other Temples ile 16,2 mi (26,1 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 288 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Grand
Grand Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Süit
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x