Wanda Realm Dongying

Guanzhong Ovası, Dongying
Wanda Realm Dongying Genel
Wanda Realm Dongying Öne Çıkan Resim
Wanda Realm Dongying Dış Mekan
Wanda Realm Dongying Dış Mekan
Wanda Realm Dongying Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Wanda Realm Dongying
101 Building F, 730 Bei Yi Road Dongying District Guanzhong Ovası, Dongying

Dongying bölgesindeki Wanda Realm Dongying konaklamanızda, Çin Petrol Üniversitesi yakınında ve Shengda Bahçeleri ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Spor Parkı ile 1,9 mi (3 km) ve Dongying Shengli TV Tower ile 5,9 mi (9,6 km) mesafede.

Wanda Realm Dongying misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

285 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, sauna ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Oda
Executive
Executive Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Grand İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x