Wanda Realm Changzhou

Wujin
Wanda Realm Changzhou Genel
Wanda Realm Changzhou Genel
Wanda Realm Changzhou Öne Çıkan Resim
Wanda Realm Changzhou Dış Mekan
Wanda Realm Changzhou Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Wanda Realm Changzhou
No.1 Wanda Square, Hutang Town, Wujin District , Wujin

Wanda Realm Changzhou misafirlere Changzhou (Wujin) bölgesinde, Tianning Tower ve Former Residence of Zhao Yi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Wujin Müzesi ile 3,2 mi (5,2 km) ve Yancheng Spring and Autumn Paradise ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 256 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Changzhou bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 18137 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Grand
Grand Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Executive
Executive Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Grand Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x