Wanadu Residence

Binong
Wanadu Residence Öne Çıkan Resim
Wanadu Residence Yerinde Yemek
Wanadu Residence Yerinde Yemek
Wanadu Residence Yerinde Yemek
Wanadu Residence Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Wanadu Residence
Jl. Taman Permata No.16-17 Binong, Curug , Binong

Wanadu Residence misafirlere Curug (Binong) bölgesinde, Siloam Hastanesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Old Banten ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Pelita Harapan Üniversitesi ile 1,9 mi (3,1 km) ve Supermal Karawaci Alışveriş Merkezi ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 21-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x