Waldshuter Hof

Kuzey İsviçre, Waldshut-Tiengen
Waldshuter Hof Öne Çıkan Resim
Waldshuter Hof Dış Mekan
Waldshuter Hof Dış Mekan
Waldshuter Hof Dış Mekan
Waldshuter Hof Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Waldshuter Hof
Kaiserstr. 56 Kuzey İsviçre, Waldshut-Tiengen

Waldshut-Tiengen bölgesindeki Waldshuter Hof konaklamanızda, Rhine ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Hospitals Hochrhein GmbH - Spital Waldshut ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Southern Black Forest Nature Park ile 1 mi (1,7 km) ve Laufen ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 23 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x