Walaker Hotel

Kystriksveien, Solvorn
Walaker Hotel Genel
Walaker Hotel Genel
Walaker Hotel Genel
Walaker Hotel Genel
Walaker Hotel Genel
Image More +47 fotoğraf
Walaker Hotel
Solvorn vegen 324 Solvorn Kystriksveien, Solvorn

Luster bölgesindeki Walaker Hotel misafirlere deniz kıyısında, Sogne Fyördü ve Urnes Stave Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Sogn Kayak Merkezi ile 4,9 mi (7,8 km) ve Molden Dağı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (room in the new building)
Best
Best Historic Double Room
Historic
Historic Double Room
Historic
Historic Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x