Waipiata Country Hotel

Maniototo County, Waipiata
Waipiata Country Hotel Genel
Waipiata Country Hotel Genel
Waipiata Country Hotel Öne Çıkan Resim
Waipiata Country Hotel İç Mekan
Waipiata Country Hotel Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Waipiata Country Hotel
29 Main Street Ranfurly Maniototo County, Waipiata

Waipiata bölgesindeki Waipiata Country Hotel konaklamanızda John Thomson Anıtı ve Maniototo Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çevre dostu otel Maniototo Golf Sahası ile 7,5 mi (12,1 km) ve Naseby Indoor Curling Rink ile 15,1 mi (24,4 km) mesafede.

Restoranda Waipiata Country Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Family
Family Oda, Ortak Banyo
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu (Super King Room)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Tek Kişilik Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x