Wahyu Dewata Villa

Lesser Sunda Islands, Gianyar
Wahyu Dewata Villa Genel
Wahyu Dewata Villa Genel
Wahyu Dewata Villa Genel
Wahyu Dewata Villa Genel
Wahyu Dewata Villa Genel
Image More +56 fotoğraf
Wahyu Dewata Villa
Jalan Gunung Lempuyang Bukit jati Lesser Sunda Islands, Gianyar

Gianyar bölgesindeki Wahyu Dewata Villa konaklamanızda, Goa Gajah Mağarası ve Lebih Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sanur Plajı ile 15,7 mi (25,2 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x