Wahaj Boulevard Hotel

Al Ahmadi, Mahboula
Wahaj Boulevard Hotel Genel
Wahaj Boulevard Hotel Öne Çıkan Resim
Wahaj Boulevard Hotel Dış Mekan
Wahaj Boulevard Hotel Kahvaltı
Wahaj Boulevard Hotel Yerinde Yemek
Image More +51 fotoğraf
Wahaj Boulevard Hotel
Block 1, 107 Street Al Ahmadi, Mahboula

Mahboula bölgesindeki Wahaj Boulevard Hotel konaklamanızda, Fintas Beach ve Fintas Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Egaila Beach ile 2,4 mi (3,8 km) ve Kuveyt Magic Alışveriş Merkezi ile 3,3 mi (5,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

80 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 43 inç Akıllı televizyonlar vardır. Özel banyo, küvet, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. 24 saat açık sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar
Room
Executive Süit, 1 Yatak Odası
Room
Premium Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x