Waer Waters spa Hotel

Scheldeland, Dilbeek
Waer Waters spa Hotel Genel
Waer Waters spa Hotel Genel
Waer Waters spa Hotel Öne Çıkan Resim
Waer Waters spa Hotel Dış Mekan
Waer Waters spa Hotel Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Waer Waters spa Hotel
Rodenberg 21 Scheldeland, Dilbeek

Waer Waters spa Hotel misafirlere Dilbeek (Groot-Bijgaarden) bölgesinde, Kutsal Kalp Bazilikası ve Astrid Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Atomium ile 6,2 mi (9,9 km) ve La Grand Place ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz tam kahvaltı servisi hafta içi 7 ve 10.3, hafta sonu 8.3 ve 10.3 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 27 odada ısıtmalı zemin ve Akıllı televizyonlar vardır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3, 3 açık yüzme havuzu ve sauna mevcuttur.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Azobe)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Oak)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x