Wadi Rum Classic Camp

Wadi Rum
Wadi Rum Classic Camp Genel
Wadi Rum Classic Camp Genel
Wadi Rum Classic Camp Öne Çıkan Resim
Wadi Rum Classic Camp Dış Mekan
Wadi Rum Classic Camp Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
Wadi Rum Classic Camp
Wadi Rum , Wadi Rum

Wadi Rum bölgesindeki Wadi Rum Classic Camp misafirlere iskele üstünde, Little Bridge ve Burrah Canyon ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu kamp alanı Lawrence Kaplıcaları ile 1,9 km (1,2 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için kamp alanında 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için şömine olan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine mevcuttur. Bu kamp alanında misafirlere piknik alanı, barbekü ızgaraları ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Dağ Manzaralı
Panoramic
Panoramic Çadır, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Dağ Manzaralı
Panoramic
Panoramic Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Avlu Manzaralı
Room
Luxury Oda, 1 Yatak Odası, Özel Banyo, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x