Waastwinj

Aşağı Saksonya Kuzey Denizi Sahili, Utersum
Waastwinj Genel
Waastwinj Genel
Waastwinj Öne Çıkan Resim
Waastwinj Dış Mekan
Waastwinj Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Waastwinj
Jaardenhuug 2 Aşağı Saksonya Kuzey Denizi Sahili, Utersum

Waastwinj misafirlere Utersum bölgesinde, plajda, Utersum Plajı ve Wadden Denizi ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Schleswig-Holstein Wadden Sea Ulusal Parkı ile 0,5 mi (0,9 km) ve Kniepsand Plajı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan Restaurant Hennigs restoranı bölgesel mutfak alanında uzman, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirlerimiz için feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x