WA hotel

Batı Bölgesi, Cidde
WA hotel Genel
WA hotel Genel
WA hotel Genel
WA hotel Genel
WA hotel Genel
Image More +61 fotoğraf
WA hotel
Prince Muhammad bin Abdul-Aziz Road Batı Bölgesi, Cidde

WA hotel misafirlere Cidde merkezinde, Jeddah Eye Hospital ve Al Ahli Soccer Academy ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel Kızıldeniz Alışveriş Merkezi ile 17,6 mi (28,3 km) ve Coral Market ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve ısıtmalı zemin olan 137 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 60-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları mevcuttur. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Cidde bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 220 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x