W Villas Halkidiki

Thrace, Pefkochori
W Villas Halkidiki Genel
W Villas Halkidiki Genel
W Villas Halkidiki Öne Çıkan Resim
W Villas Halkidiki Dış Mekan
W Villas Halkidiki Dış Mekan
Image More +99 fotoğraf
W Villas Halkidiki
Glarokavos Area Pefkochori Thrace, Pefkochori

W Villas Halkidiki misafirlere Kassandra bölgesinde, deniz kıyısında, Pefkochori İskelesi ve Pefkochori Lagünü 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Port Glarokavos ile 2,2 mi (3,6 km) ve Chaniotis Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

W Villas Halkidiki misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu Akdeniz stili villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve kütüphane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Villa,
Villa, 5 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Beach
Beach Villa with 4 Bedrooms
Executive
Executive Villa, 3 Yatak Odası
Beach
Beach Villa with 3 Bedrooms

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x