Vyluk Baiyun International Airport Hotel

Pearl River Deltası, Renhezhen
Vyluk Baiyun International Airport Hotel Genel
Vyluk Baiyun International Airport Hotel Öne Çıkan Resim
Vyluk Baiyun International Airport Hotel Dış Mekan
Vyluk Baiyun International Airport Hotel İç Mekan
Vyluk Baiyun International Airport Hotel İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Vyluk Baiyun International Airport Hotel
Block C1, No 8 Xicheng Rd, Renhe Pearl River Deltası, Renhezhen

Vyluk Baiyun International Airport Hotel misafirlere Guangzhou (Baiyun) bölgesinde, Ma'anshan Parkı ve Huadu Spor Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Guangdong International Rowing Centre ile 8,7 mi (14,1 km) ve Guangzhou Rongchuang Paradise ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

223 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir dışı veya uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x