Vung Bau Resort

Güney Vietnam, Cua Can Köyü
Vung Bau Resort Genel
Vung Bau Resort Genel
Vung Bau Resort Genel
Vung Bau Resort Genel
Vung Bau Resort Genel
Image More +54 fotoğraf
Vung Bau Resort
Cua Can Güney Vietnam, Cua Can Köyü

Phu Quoc bölgesindeki Vung Bau Resort konaklamanızda Vung Bau Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Shophouse Grand World ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Corona Kumarhanesi ile 2,9 mi (4,7 km) ve Phu Quoc Gece Pazarı ile 12,6 mi (20,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Vung Bau ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

28 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya özel plaj gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Bungalov,
Bungalov, Deniz Manzaralı
Family
Family Bungalov, Bahçe Manzaralı
Room
Bungalov, Bahçe Manzaralı
Room
Family Bungalov, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x