Vue Grande

Route 62, Knysna
Vue Grande Öne Çıkan Resim
Vue Grande Dış Mekan
Vue Grande Dış Mekan
Vue Grande Dış Mekan
Vue Grande Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Vue Grande
17 Hart Road Leisure Isle Route 62, Knysna

Vue Grande misafirlere Knysna bölgesinde, golf sahasına yakın, Leisure Adası ve Cape Floral Region Protected Areas yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Garden Route Ulusal Parkı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Knysna Lagoon ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Bu apart dairede, 20 restoran ve 10 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 8 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu Toskana stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon/Penthouse
Honeymoon/Penthouse Suite
Room
Queen Deluxe Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x