Vøringfoss Hotel

Kystriksveien, Eidfjord
Vøringfoss Hotel Genel
Vøringfoss Hotel Genel
Vøringfoss Hotel Genel
Vøringfoss Hotel Genel
Vøringfoss Hotel Genel
Image More +51 fotoğraf
Vøringfoss Hotel
Ostangvegen 20 Kystriksveien, Eidfjord

Vøringfoss Hotel konaklamanızda Eidfjord bölgesinde, plajda, Hardangerfjord yakınında Skytjefossen ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Hardangervidda Doğa Merkezi ile 7,3 km (4,5 mi) ve Vøringsfossen ile 10,7 km (6,7 mi) mesafede.

Restoranda Vøringfoss Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

81 oda mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Fjord View)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon (Fjord View)
Family
Family Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x