Volga Hotel

Absheron Region, Bakü
Volga Hotel Öne Çıkan Resim
Volga Hotel Dış Mekan
Volga Hotel Dış Mekan
Volga Hotel Yerinde Yemek
Volga Hotel Yerinde Yemek
Image More +11 fotoğraf
Volga Hotel
Khalil Rza Uluturk 32 str., A Absheron Region, Bakü

Volga Hotel misafirlere Baku bölgesinde, havaalanı yakınında ve Baku Congress Centre ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Bakü Olimpiyat Stadyumu ile 1,7 mi (2,7 km) ve Metro Park Alışveriş Merkezi ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 59 odada şömine ve LCD televizyon vardır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. İyi vakit geçirmeniz için şifreli televizyon kanalları ve akıllı hoparlör vardır. Ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet bulunmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı
Room
Comfort Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x