Volar de Faifo Villa

Orta Vietnam, Hoi An
Volar de Faifo Villa Öne Çıkan Resim
Volar de Faifo Villa Dış Mekan
Volar de Faifo Villa İç Mekan
Volar de Faifo Villa İç Mekan
Volar de Faifo Villa Kahvaltı
Image More +38 fotoğraf
Volar de Faifo Villa
132 Ngo quyen Orta Vietnam, Hoi An

Volar de Faifo Villa konaklamanızda, Hoi An merkezinde, Hoi An Nehir Kıyısı ve Hoi An Gece Pazarı ile yakın mesafede olacaksınız. Bu otel Hoi An Pazarı ile 1,1 km (0,7 mil) ve An Bang Plajı ile 5,9 km (3,7 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, Balkon
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Süit, Balkon, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x