Vogue Hotel

Arezzo
Vogue Hotel Öne Çıkan Resim
Vogue Hotel Dış Mekan
Vogue Hotel Dış Mekan
Vogue Hotel Dış Mekan
Vogue Hotel Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Vogue Hotel
Via Guido Monaco 54 , Arezzo

Vogue Hotel konaklamanızda, Arezzo merkezinde, Guido Monaco Meydanı yakınında ve San Francesco Bazilikası ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Gaio Cilnio Patron Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 0,6 km ve Aziz Peter ve Donato Katedrali ile 0,7 km mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

26 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. Bu otelde misafirlere otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve genel oturma odası sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Trend)
Family
Family Oda (Queen)
Room
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda (Vogue)
Room
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda (Trend)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Vogue)
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x