Vogal Luxury Beach Hotel & Spa

Natal
Vogal Luxury Beach Hotel & Spa Genel
Vogal Luxury Beach Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Vogal Luxury Beach Hotel & Spa Dış Mekan
Vogal Luxury Beach Hotel & Spa Dış Mekan
Vogal Luxury Beach Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Vogal Luxury Beach Hotel & Spa
Rua Coronel Inacio Vale, 8861 Ponta Negra , Natal

Vogal Luxury Beach Hotel & Spa misafirlere Natal (Ponta Negra) bölgesinde, Ponta Negra Plajı ve Dunes Parkı yakınında. Bu 5 yıldızlı otel Natal Kongre Merkezi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Ponta Negra El Sanatları Fuarı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 2 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 84 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve saç kurutma makinesi. Misafirlere emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 5 açık yüzme havuzu, sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury,
Luxury, Vista para o mar
Room
Suite premium, Vista para o mar
Room
Premium Süit, Deniz Manzaralı
Room
Presidential Süit, Deniz Manzaralı
Room
Premium Oda
Room
Luxury Triplo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x