VOA Hotel Teves

Juatuba
VOA Hotel Teves Genel
VOA Hotel Teves Öne Çıkan Resim
VOA Hotel Teves Dış Mekan
VOA Hotel Teves İç Mekan
VOA Hotel Teves İç Mekan
Image More +38 fotoğraf
VOA Hotel Teves
Rua. Antonio Inacio 50 , Juatuba

Juatuba bölgesindeki VOA Hotel Teves konaklamanızda, Vale Verde Ekolojik Parkı ve Paulo Araujo Moreira Gontijo Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pontifical Catholic University of Minas Gerais ile 7,3 mi (11,8 km) ve Monte Carmo Shopping ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere vantilatör ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x