Vivulskio Hotel

Vilnius
Vivulskio Hotel Öne Çıkan Resim
Vivulskio Hotel Kahvaltı
Vivulskio Hotel Yatak Takımları
Vivulskio Hotel Yatak Takımları
Vivulskio Hotel Oda Manzaraları
Image More +70 fotoğraf
Vivulskio Hotel
A.Vivulskio 12B , Vilnius

Vivulskio Hotel misafirlere Vilnius (Naujamiestis) bölgesinde, Frank Zappa Memorial ve Frank Zappa Statue ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Frank Zappa Anıtı ile 0,6 mi (0,9 km) ve Rimi Hypermarket ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası, Teras
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Oda
Junior
Junior Süit
Apart
Apart Daire, 4 Yatak Odası, Balkon
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Oda
Oda (with shared kitchen)
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Mutfak (Terrace)
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x