Vivienda Hotel Villas Granada

Orta Suudi Arabistan, Riyad
Vivienda Hotel Villas Granada Genel
Vivienda Hotel Villas Granada Genel
Vivienda Hotel Villas Granada Öne Çıkan Resim
Vivienda Hotel Villas Granada Dış Mekan
Vivienda Hotel Villas Granada Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Vivienda Hotel Villas Granada
Granada Area, Eastern Ring Road As-shuhada street Orta Suudi Arabistan, Riyad

Vivienda Hotel Villas Granada misafirlere Riyad bölgesinde, iş merkezinde, Granada Business Park İş Merkezi ve Mouwasat Hospital ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı villa Riyad Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi ile 5,2 mi (8,3 km) ve Al Batha Pazarı ile 17 mi (27,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada 24 saat oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Villa, 3 Yatak Odası
Premier
Premier Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x