Vivanta Navi Mumbai Turbhe

Düzlükler, Navi Bombay
Vivanta Navi Mumbai Turbhe Genel
Vivanta Navi Mumbai Turbhe Öne Çıkan Resim
Vivanta Navi Mumbai Turbhe Kahvaltı
Vivanta Navi Mumbai Turbhe Oda Düzeni
Vivanta Navi Mumbai Turbhe Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Vivanta Navi Mumbai Turbhe
D40 1 TURBHE MIDC ROAD TURBHE Düzlükler, Navi Bombay

Navi Bombay bölgesindeki Vivanta Navi Mumbai Turbhe konaklamanızda, Inorbit Alışveriş Merkezi ve Rock Garden ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel ABD Başkonsolosluğu ile 12 mi (19,4 km) ve Powai Gölü ile 14,8 mi (23,8 km) mesafede.

Mynt, Vivanta Navi Mumbai Turbhe misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.3 ve 10 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 146 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit (Vivanta)
Room
Premium Süit
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x