Vivanta Goa, Miramar

Batı Hindistan, Caranzalem
Vivanta Goa, Miramar Genel
Vivanta Goa, Miramar Öne Çıkan Resim
Vivanta Goa, Miramar Dış Mekan
Vivanta Goa, Miramar Yerinde Yemek
Vivanta Goa, Miramar Lobi
Image More +10 fotoğraf
Vivanta Goa, Miramar
Dr. Jack de Sequeira Road Near Audi Showroom, Caranzalem, Panaji Batı Hindistan, Caranzalem

Vivanta Goa, Miramar konaklamanızda Panaji merkezinde, Campal Gardens ve Goa Üniversitesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Azad Maidan ile 5,1 km ve Salim Ali Kuş Cenneti ile 9,2 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 77 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Panaji bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1270 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit
Süit
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Room Twin Beds with Balcony
Executive
Executive Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit
Deluxe
Deluxe Oda (Twin Bed)
Room
Premium Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x