Vivanta Ahmedabad SG Highway

Batı Hindistan, Ahmedabad
Vivanta Ahmedabad SG Highway Genel
Vivanta Ahmedabad SG Highway Genel
Vivanta Ahmedabad SG Highway Genel
Vivanta Ahmedabad SG Highway Öne Çıkan Resim
Vivanta Ahmedabad SG Highway Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Vivanta Ahmedabad SG Highway
147/53 Sarkhej-Gandhinagar Highway Opposite Bhagwat Vidhya Peeth, Sola Batı Hindistan, Ahmedabad

Ahmedabad bölgesindeki Vivanta Ahmedabad SG Highway misafirlere tarihi bölgede, The Vithalbhai Patel Bhawan ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Shri Mehsana Teerth ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Ahmedabad Havaalanı Yolu ile 6,6 mi (10,6 km) ve Gujarat Yüksek Mahkemesi ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 176 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrıca misafirlerimizin odalarında rahatça müzik dinleyebilmesi için iPod takma konsolu bulunmaktadır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ahmedabad bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4200 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Süit
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Süit
Room
Superior Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x