Viva Tourismo Resort naturist club

Aegean Sea, Theologos
Viva Tourismo Resort naturist club Dış Mekan
Viva Tourismo Resort naturist club Dış Mekan
Viva Tourismo Resort naturist club Dış Mekan
Viva Tourismo Resort naturist club Dış Mekan
Viva Tourismo Resort naturist club Oda Düzeni
Image More +3 fotoğraf
Viva Tourismo Resort naturist club
17th KM Kameirou Beach, Paradeisi Aegean Sea, Theologos

Viva Tourismo Resort naturist club misafirlere Rodos bölgesinde, plajda ve Ege Adaları yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Rodos Limanı ile 11,7 mi (18,8 km) ve Faliraki Su Parkı ile 14,9 mi (24 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için Εστιατοριο ideal; otelin denize sıfır restoranı yemek servisi için tavsiye edilir, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x