Viva Tambor Villas

Central Pacific Coast, Paquera
Viva Tambor Villas Genel
Viva Tambor Villas Genel
Viva Tambor Villas Öne Çıkan Resim
Viva Tambor Villas Dış Mekan
Viva Tambor Villas Golf
Image More +35 fotoğraf
Viva Tambor Villas
Playa Tambor Central Pacific Coast, Paquera

Viva Tambor Villas misafirlere Paquera bölgesinde, havaalanı yakınında, Nicoya Yarımadası ve Parque Nacional Curu yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil evi Los Delfines Golf & Country Club ile 0,6 mi (1 km) ve Romelia Doğal Yaşamı Koruma Alanı ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Viva Tambor Villas içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimiz için 3 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Golf sahasında atış alıştırması yapın veya özel plajda güneşin tadını çıkartın. Bu Koloniyel stili tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Standard
Standard Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Traditional Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x