Viva Hotel

Doğu Ukrayna, Kharkiv
Viva Hotel Genel
Viva Hotel Genel
Viva Hotel Genel
Viva Hotel Genel
Viva Hotel Genel
Image More +30 fotoğraf
Viva Hotel
10/2 Gagarina Av Doğu Ukrayna, Kharkiv

Viva Hotel misafirlere Kharkiv merkezinde, Ulusal Havacılık ve Uzay Üniversitesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Maksim Gorki Parkı ile 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Gorky Park ile 4,8 mi (7,7 km) ve Dynamo stadyumu ile 4,9 mi (8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Buzdolabı
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x