Vitina Studio Motel

Darwin
Vitina Studio Motel Genel
Vitina Studio Motel Öne Çıkan Resim
Vitina Studio Motel Dış Mekan
Vitina Studio Motel Dış Mekan
Vitina Studio Motel Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
Vitina Studio Motel
38 Gardens Rd , Darwin

Vitina Studio Motel misafirlere Darwin (Darwin Şehir Merkezi) bölgesinde, George Brown Darwin Botanik Bahçeleri ve St Mary Star of the Sea Katolik Katedrali ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Mindil Plajı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Darwin Waterfront ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca motelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 61 klimalı oda mikrodalga fırın ve LCD televizyon bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu motelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Darwin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu motel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Senior
Senior Oda (Vitina)
Standard
Standard Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Vitina Queen)
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda (Vitina)
Family
Family Stüdyo (Vitina)
Junior
Junior Oda (Dokana)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x