Vista Resort Hotel

Batı İsviçre, Zweisimmen
Vista Resort Hotel Genel
Vista Resort Hotel Genel
Vista Resort Hotel Öne Çıkan Resim
Vista Resort Hotel Dış Mekan
Vista Resort Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Vista Resort Hotel
Saanenstrasse 15 Batı İsviçre, Zweisimmen

Vista Resort Hotel misafirlere Zweisimmen merkezinde, Zweisimmen Teleferiği ve Ski Lift Zweisimmen - Eggweid ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel B2 Eggwied Rinderbgerg Kayak Teleferiği ile 3,1 mi (5 km) ve Lengebrand Kayak Teleferiği ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sağlık kulübü ve açık havuz sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x