Visitel - A Boutique Hotel

Salt Lake
Visitel - A Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Visitel - A Boutique Hotel Dış Mekan
Visitel - A Boutique Hotel Dış Mekan
Visitel - A Boutique Hotel Dış Mekan
Visitel - A Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Visitel - A Boutique Hotel
78 Canal Circular Rd (Next To Apollo Hospital. (EM Bypass.) , Salt Lake

Kalküta (Bidhannagar) bölgesindeki Visitel - A Boutique Hotel misafirlere Salt Lake Merkez Parkı ve Aikatan ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel New Market ile 5,1 mi (8,1 km) ve Dakshineswar Kali Tapınağı ile 12,6 mi (20,3 km) mesafede.

Soul Kitchen yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Engellilere Uygun
Room
Premium Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x