Vision Hotel

Güney Garda Gölü, Peschiera del Garda
Vision Hotel Genel
Vision Hotel Genel
Vision Hotel Genel
Vision Hotel Genel
Vision Hotel Genel
Image More +101 fotoğraf
Vision Hotel
Strada Bergamini, 64 Güney Garda Gölü, Peschiera del Garda

Vision Hotel misafirlere Peschiera del Garda bölgesinde, plaj yakınında, Gardaland ve Bracco Baldo Beach ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Scaliger Kalesi ile 5,6 mi (9 km) ve Sigurta Parkı ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Panoramic
Panoramic Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası
Junior
Junior Oda, 1 Yatak Odası
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Göl Manzaralı
Economy
Economy Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Göl Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası (Garden 010)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Junior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x