Viscount Gort Hotel

Division No. 11, Winnipeg
Viscount Gort Hotel Genel
Viscount Gort Hotel Genel
Viscount Gort Hotel Öne Çıkan Resim
Viscount Gort Hotel Dış Mekan
Viscount Gort Hotel Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Viscount Gort Hotel
1670 Portage Ave Division No. 11, Winnipeg

Viscount Gort Hotel misafirlere Winnipeg (St. James) bölgesinde, Polo Park ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve RBC Convention Centre Winnipeg ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Bell MTS Place Stadyumu ile 4,6 km (2,9 mi) ve Sağlık Bilimleri Merkezi ile 5,2 km (3,2 mi) mesafede.

Otelin Amerika mutfağı alanında uzman olan restoranı The Gort Restaurant misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor; ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

135 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır.

2 kapalı yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz su kaydırağı ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 11 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Premium
Premium Oda
Classic
Classic Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Executive
Executive Oda
Family
Family Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x