Visawa Palace Nanded

Nanded
Visawa Palace Nanded Öne Çıkan Resim
Visawa Palace Nanded Dış Mekan
Visawa Palace Nanded Kahvaltı
Visawa Palace Nanded Yerinde Yemek
Visawa Palace Nanded Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Visawa Palace Nanded
Behind Shivaji Nagar Police Station Opp. Nana-Nani Park , Nanded

Nanded bölgesindeki Visawa Palace Nanded konaklamanızda Visawa Garden ve Shrikshetra Mahurgadh ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nanded Fort ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Nanded bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2500 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x