Virgin Hotels Dallas

Orta Kuzey Teksas, Dallas
Virgin Hotels Dallas Genel
Virgin Hotels Dallas Genel
Virgin Hotels Dallas Genel
Virgin Hotels Dallas Genel
Virgin Hotels Dallas Genel
Image More +68 fotoğraf
Virgin Hotels Dallas
1445 Turtle Creek Boulevard Orta Kuzey Teksas, Dallas

Virgin Hotels Dallas konaklamanızda Dallas merkezinde, Teksas Üniversitesi Güneybatı Sağlık Okulu(UAMS) ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Amerikan Havayolları Mer. ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Dallas World Aquarium (Dallas Dünya Akvaryumu) ile 4,9 km ve Myerson Symphony Merkezi ile 5,8 km mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

268 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Dallas bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Chamber)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Chamber)
Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Grand
Grand Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Chamber)
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Richard's Flat)
Grand
Grand Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Chamber)
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Havuz Manzaralı (Chamber)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Chamber)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı (Chamber)
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Chamber)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x