VILLINO

Westallgaeu, Bodolz
VILLINO Genel
VILLINO Genel
VILLINO Öne Çıkan Resim
VILLINO Dış Mekan
VILLINO Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
VILLINO
Mittenbuch 6 Westallgaeu, Bodolz

Bodolz bölgesindeki VILLINO konaklamanızda, Asklepios Klinik Lindau ve Bad Schachen Feribot İskelesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Lake Constance ile 1,2 mi (2 km) ve Lindenhof Park ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 21 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (44 qm)
Junior
Junior Süit (42 qm)
Junior
Junior Süit (30 qm)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (18 qm)
Süit
Süit (120 qm)
Süit
Süit (60 qm)
Süit
Süit (50 qm)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (22 qm)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (26 qm)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x